Recensioner från hundägarna

2009-11-04 18:43

Vi blev så lyckliga första gången vi blev tipsade om dig Ingela. Jag trodde inte att ett hundpensionat som ditt, i en varm hemmiljö, existerade. Alldeles nyss var vi hos dig för att hämta vår lilla cockertik Sascha. Hon har varit hos dig och Pelle i två veckor när resten av familjen var i Indien. Vi vet att hon har haft det jättebra hos er! Det var nu tredje gången vi lämnade henne hos dig och det känns alltid lika tryggt och bra. Tack för ditt engagemang och dina tips kring hennes uppfostran... Vi ska tänka på vad du sa idag. Dina avancerade spårlekar med henne var fantastiska. Det är sådana saker som gör att man inte gärna lämnar Sascha någon annanstans nästa gång vi reser bort. Varma hälsningar Louise med familj
Louise Müller-Brunotte

2009-11-03 14:12

Jippi!!!! Snart är det dags igen, säger Stina vår snart 5-åriga Golden tik, som var hos Ingela & Co under två veckor, för ca ett år sedan. För mig och familjen är det alltid svårt att lämna bort sin hund till någon annan, när vi själva reser bort. Med våra förra hundar har vi alltid kunnat anlita släkten, men tiderna förändras. Då är det tur att Ingela & Co finns. Vilket härligt pensionat, vilket lyxliv för Stina, kompisar hela dagarna, och fostran. För att inte tala om vad mysigt Stina tycker det är att sova nos mot nos med Pelle, Ingelas man. Sängar är ju till för alla att sova i, eller hur!
Stina har varit på några andra pensionat tidigare, som vi visserligen var nöjda med, men när jag sökte på nätet och hittade Goldenskey, så finns det bara ett alternativ för oss.
Härliga människor, underbar miljö, goa hundkompisar, det kan inte vara bättre. Tur att vi bokat i god tid!
Anna med familj

 
När jag och C reser någonstans båda två så lämnar vi alltid Romy till samma hundpensionat och kennel en liten bit utanför stan, Goldenskey. Ni tänker hundpensionat. Sunkigt. Nån inbiten hundmänniska som sitter och kedjeröker och ja, hela grejen. Inget kunde vara mer fel när det gäller det här stället. Det är ett supertrevligt par som håller sitt hem öppet för vovvar och de bor i ett stort hus med trädgård där Romy kan leka. Faktum är att hon har det mycket bättre där än hemma. Jag tror till och med hon får sova i sängen. Såå glad att träffa henne igen dock. Har verkligen saknat min R under de två veckor vi varit ifrån varandra.
Vaxholm 2009-10-29 17:52
 
 
Hej härliga Ingela!
Att lämna ifrån sig sin hund för några dagar är inte det enklaste beslutet att ta.
Jag letade länge på nätet innan jag hittade ett ställe som verkade nästan ”för
bra för att vara sant”.
Ditt upplägg på hundpensionat är verkligen allt en hundägare och hundälskare
kan önska sig. Jag känner mig totalt trygg när jag lämnar Harriet hos Dig och Din familj. Jag vet att Du ger henne all den kärlek, omsorg, tid och trygghet som hon kan behöva. Hon har väluppfostrade lekkamrater (hennes egen uppfostran kanske vi inte ska orda så mycket om) och hon trivs till 100% hos Er. Jag känner att hon är en del av Din familj när hon är där och det säger väl allt om Ditt hundpensionat. Vi kommer tillbaka!
Lena Winberg
Stockholm 2009-10-29 17:26
 
 
 
Hej Ingela
Vill igen tacka för att min Disa fick vara hos er då jag var på semester. Det är inte alltid lätt det här med att hitta någon som man inte känner som ska ta hand om ens hund. Man vill att de ska känna samma genuina kärlek och omtanke som man själv känner.
En gång tidigare har Disa varit på hundhotell. Det var ett bra ställe, men hundarna förvarades i gallerboxar och sov i ett ombyggt förråd på gallonmadrass. Denna gång ville jag att Disa skulle få vara på egen semester med lek och stimulans, värme och kärlek.
Jag letade ett bra tag på nätet efter hundpensionat. Jag ringde även runt och talade med några ställen. Och så hittade jag er. När jag ringde kände jag genast att det här var rätt.

 
För mig betydde det mycket att Disa fick vara hos er i familjen. Hon fick springa och leka i skogen, busa med era flickor och ha roligt. Hon fick vara inomhus med er, vara trygg och sova med er. Hon var helt enkelt en i er flock den veckan. Jag märkte på Disa att hon haft det toppen och hon var så glad.
Så igen, stort tack för att Disa fick vara på semester hos er. Hälsa flickorna och maken så gott
Hanna Svanerud
Skicka e-post till Hanna Svanerud
Stockholm 2009-02-21 17:26
Att ha förmånen att få åka på semester till Mexico och känna att man lämnat sin hund till bästa tänkbara omvårdnad var ljuvligt! Att ens hund fick leva i flock med tre vackra goldendamer och att familjen Wiss med Ingela i spetsen som oerhört kunnig och engagerad tog emot vår Springerpojke i sin familj kändes väldigt förtroendeingivande.
Jättestort TACK från Funkys familj.

 
 
Johanneshov 2009-06-25 18:16
Hej! Av en speciell anledning hittade jag till er hemsida och ert hundpensionat när jag letade efter ett mysigt och tryggt ställe att lämna min Sixten på när jag skulle till Barcelona. Fantastiskt underbart att kunna lämna Sixten hos er och känna fullt förtroende. Blir det någon fler resa så hör jag av mig, finns inget annat pensionat än ert! Kram från Helena & Sixten